Η LG μόλις ανακοίνωσε επίσημα μια νέα έκδοση της ναυαρχίδας της, του LG G6, με όνομα LG G6+. Η νέα έκδοση δεν έχει πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το απλό μοντέλο, με τις κύριες διαφορές να είναι στον αποθηκευτικό χώρο, τα ακουστικά B&O και τις νέες επιλογές χρωμάτων. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την πρώτη σημαντική ενημέρωση λογισμικού για το αρχικό LG G6 που θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στην συσκευή.

Το LG G6+ λοιπόν, έρχεται με τον διπλασιασμένο αποθηκευτικό χώρο στα 128GB, με την μνήμη RAM όμως να παραμένει στα 4GB. Η LG έδωσε επίσης υποστήριξη για Qi ασύρματη φόρτιση, ενώ οι νέες επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν τα – Optical Marine Blue, Optical Terra Gold και Optical Black, τα οποία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία. Η LG έχει εφαρμόσει μια διαφορετική επίστρωση, που θα κάνει την πίσω απόχρωση να αλλάζει χρώμα ανάλογα με την αντανάκλαση του φωτός.

Τέλος, το LG G6+ θα συνοδεύεται από premium ακουστικά B&O που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο λιανικής πώλησης. Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Παράλληλα, η νέα ενημέρωση για το κανονικό LG G6 φέρνει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που λειτουργεί ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκλειδώσετε την συσκευή απλώς σηκώνοντας την οθόνη στο πρόσωπό σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται Low Power Consumption, έχει ενεργοποιηθεί επίσης στον επεξεργαστή της Qualcomm, για τη βελτίωση της κατανάλωσης της μπαταρίας. Το chipset θα συλλέγει δεδομένα από αισθητήρες και θα βελτιστοποιεί την αυτονομία, ανάλογα με την τοποθεσία και την κίνηση σας.

Μαζί με το LG G6+, η LG ανακοίνωσε επίσης ότι θα ξεκινήσει την διάθεση μιας έκδοσης του G6 με 32GB αποθηκευτικό. Η εταιρία έτσι θα διαθέτει τρία μοντέλα στη σειρά G6 – το νέο βασικό μοντέλο με τα 32GB, την τυπική έκδοση που διαθέτει 64GB αλλά και το νέο LG G6+ με τα 128GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.