Η LG ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως το “Premium” χαρακτηριστικό “Knock”, γνωστό και ως KnockON, στο LG G2, θα είναι γίνει στάνταρ στα τηλέφωνα της σειράς L II, μέσα από ένα update που θα δώσει τον επόμενο μήνα. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε αρχικά για το LG G2 που έχει το Power Button στον πίσω μέρος., έτσι το «ξύπνημα» της συσκευής είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο.

photo_Knock On

Μετά το LG G2 ακολούθησε το LG G Pad που ενσωμάτωσε την εν λόγω τεχνολογία, ενώ αμέσως μετά την έλαβε και το LG G Flex.

Επειδή οι χρήστες του LG G2 έχουν συνηθίσει το KnockON, το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ βολικό, η LG αποφάσισε να δώσει την λειτουργία και στα μοντέλα της που βρίσκονται στην μικρή και μεσαία κατηγορία. Ο σκοπός της είναι να το χρησιμοποιήσει περισσότερος κόσμος, ώστε να δει πόσο βολικό είναι.

Ο Dr. Jong-soek Park, πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communication Company, δήλωσε:

«Το Knock είναι ένα χαρακτηριστικό της LG και  ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν παντρευτεί την τελευταία λέξη της κινητής τεχνολογίας με τις σκέψεις των καταναλωτών. Κανείς δεν σκέφτηκε μέχρι τώρα πως το Power Button, μπορεί να βελτιωθεί, μέχρι που οι μηχανικοί μας αναρωτήθηκαν γιατί να μην μετατρέψουν όλη την οθόνη σε Power Button.»

Αρκετά ευχάριστα τα νέα λοιπόν, καθώς το χαρακτηριστικό πραγματικά βολεύει, ενώ αν το συνηθίσετε θα προσπαθείτε να ανοίξετε όλα τα κινητά με αυτό τον τρόπο, άσχετα αν δεν υποστηρίζεται.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως βολεύει αυτή η τεχνολογία, έχω το g pad v500 αλλά και το lg g pro που δεν έχει το knock και καμία φορά μπερδεύομαι και το “χτυπάω”.
    Να σε καλά Δημήτρη που ανέφερες την είδηση, μπορεί όχι τόσο σημαντικά αλλά ευχάριστα νέα.
    Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.

  2. Σοβαρευει αρκετα η LG… να υπηρχε καμια μοντα και για το Ν4 θα ημουν υπερευχαριστημενος..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.