Η LG ανακοίνωσε τα L Fino και L Bello, δύο καινούρια smartphones που θα φέρει στο συνέδριο της IFA 2014 τον Σεπτέμβρη. Οι δύο αυτές συσκευές ανήκουν στην σειρά L και θα επικεντρώνονται σε έφηβους και αναπτυσσόμενες 3G αγορές.

lg-l-series

Από τις δύο συσκευές η δυνατότερη είναι το L Bello με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, 1GB Ram και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη του είναι στις 5 ίντσες με ανάλυση 854×480 pixel (196ppi) και μπαταρία 2540mAh. Για πίσω κάμερα θα έχει μια 8mp και 1mp για μπροστά.

lg-l-series-4

Το L Fino δεν έχει πολλές διαφορές, ο επεξεργαστής του θα είναι επίσης τετραπύρηνος χρονισμένος όμως στα 1.2GHz με 1GB Ram και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Θα έχει μικρότερη οθόνη στις 4.5 ίντσες και ανάλυση 800×480 (207ppi) με μπαταρία 1900mAh. Η πίσω κάμερα του θα είναι ίδια με του L Bello, δηλαδή 8mp αλλά για μπροστινή θα έχει μια VGA.

lg-l-series-5

Και τα δύο smartphones θα τρέχουν Android 4.4.2 και παρά τον προσιτό τους χαρακτήρα, θα έχουν μερικά από τα καλούδια που βρίσκουμε στις high-end επιλογές της LG, όπως το Knock Code και τις QuickCircle θήκες, επίσης πολλές επιλογές θα βρούμε και στην εφαρμογή της κάμερας. Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι όμως ο σχεδιασμός τους, όπου φέρνουν τα πίσω κουμπιά που γνωρίσαμε στο G2 και στο G3!

Διαθέσιμα θα γίνουν πρώτα στην Λατινική Αμερική και θα ακολουθήσουν χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και τη Ρωσία. Αναμένουμε να είναι σε πολύ χαμηλές τιμές. Ελπίζουμε να έρθουν και στην Ελλάδα διότι και οι δύο είναι πολύ αξιόλογες συσκευές.

Σας αρέσουν; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.