Με λίγες ώρες να απομένουν για την ανακοίνωση του Galaxy S8, η LG αποφάσισε να χτυπήσει, με ένα νέο διαφημιστικό σποτ για την τηλεόραση. Αυτό είναι και η απάντηση της LG στις συνεχείς διαρροές του Galaxy S8, τις τελευταίες μέρες ώστε να κρατήσει το κοινό μακρυά από τις συσκευές που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση του Galaxy S8 έρχεται για να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από το LG G6 (όσα έχει μετά από τόσες διαρροές του S8), οπότε η εταιρία φροντίζει με αυτό το σποτάκι να υπενθυμίσει στο κοινό την ύπαρξη της συσκευής. Μπορείτε να δείτε το βίντεο της κορεάτικης εταιρίας παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=u0PO5GpFvFg

Το βίντεο είναι το τυπικό σποτάκι των 30 δευτερολέπτων για την τηλεόραση, που προφανώς είναι το πρώτο από μια σειρά διαφημιστικών που θα ακολουθήσουν. Περιμένουμε περισσότερα βίντεο όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της συσκευής σε περισσότερες αγορές. Θα είναι αρκετά δυνατά τα σποτάκια ώστε να ανταγωνιστούν την ομάδα μάρκετινγκ της Samsung; Θα το μάθουμε σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.