LG-4X-HD-L5-L7-L9-Update-Android-4.1-Jelly-Bean

H LG επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου γερμανικού blog της πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει update για τα περσινά high end και mid-range κινητά της, αναφερόμενη στα Optimus 4X και Optimus L7.

Συγκεκριμένα η LG αναφέρει πως θα δώσει Android 4.1.2 μόνο στις ξεκλείδωτες εκδόσεις συσκευών. Οι κλειδωμένες συσκευές θα πρέπει να περιμένουν την έγκριση των παρόχων για να πάρουν το update.

To νέο update θα φέρει το Project Butter και το Google Now στις συσκευές, όπως επίσης και την ταχύτερη μεταφορά μέσω NFC, Android Beam 2.0 και τη νέα μπάρα ειδοποιήσεων.

Η αναβάθμιση θα έρθει στο τέλος του Μαρτίου σύμφωνα με την LG και η αναβάθμιση θα γίνει μέσω του εργαλείου που παρέχει η εταιρία.

Επιτέλους σε καλό δρόμο η εταιρία με τα updates αν και έχει δουλειά ακόμα, αν αναλογιστούμε πως οι ανταγωνισμός έχει ήδη δώσει Android 4.1.2 στις περσινές ναυαρχίδες του και κάποιοι και στις προπέρσινες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.