Μια σημερινή αναφορά από την Ταϊβάν, μας λέει ότι η LG ήδη δουλεύει σε ένα δεύτερο smartwatch. Το νέο ρολόι μπορεί να μην αργήσει πολύ να βγει στην αγορά, μετά την κυκλοφορία του LG G Watch. Το πρώτο smartwatch της εταιρείας θα τρέχει το νέο λειτουργικό της Google, Android Wear.

Logo-LG

Εκτός από το LG G Watch και το δεύτερο smartwatch, θα δούμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους και το Lifeband Touch wrist band. Το wrist band θα μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές “fit” δραστηριότητες μας. Παράλληλα μέσα στο ίδιο εξάμηνο θα δούμε και τα LG Heart Rate earphones τα οποία θα καταγράφουν την ροή του αίματος σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού.

Οι 2 παραπάνω συσκευές θα συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και με διάφορες εφαρμογές για Android και iOS.

Προς το παρόν δεν υπάρχει μόνο ένα smartwatch που έχει τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών. Η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει την δεύτερη γενιά των smartwatch της, τα οποία τρέχουν το λειτουργικό Tizen της εταιρείας.

Τέλος πολλοί περιμένουν και την κυκλοφορία του iWatch της Apple αν και προς το παρόν η εταιρεία δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο άμεσα και περιμένει να δει πως θα τα παν οι ανταγωνιστές της.

lg smartwatch

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.