Έχουμε ακούσει πως η Samsung πήρε όλα τα Snapdragon 835 chips, με αποτέλεσμα η LG να αδυνατεί να τα χρησιμοποιήσει στο LG G6. Σήμερα έχουμε ενδείξεις πως η συσκευή πέρασε από το GeekBench, με τον Snapdragon 820 στο εσωτερικό της. Ο λόγος για το LG H871, που εμφανίστηκε στο GeekBench με τον SD 820 και 4GB RAM.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή είναι όντως το LG G6 ή κάποιο από τα LG G6 Lite και G6 Compact. Το chip που χρησιμοποιήθηκε είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 820 που είχε το LG G5, όμως αν ήθελε η εταιρία πιο δυνατό chipset θα μπορούσε να πάει στον Snapdragon 821, μαζί με 6GB RAM. Επίσης βλέπουμε Android 7.0 και όχι το νεότερο Android 7.1.

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πως θα έχουμε δύο εκδόσεις LG G6, ανάλογα με την μνήμη που θα έχει. 6GB θα έχουμε στην ευρωπαϊκή έκδοση και 4GB για άλλες αγορές. Το σίγουρο είναι πως λόγω των teasers που έχει δημοσιεύσει η εταιρία, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ας ελπίσουμε πως στο εσωτερικό θα έχουμε όντως κάποια αναβάθμιση και δεν θα μείνουμε στον περσινό SD 820.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.