Σε λίγες ημέρες ξεκινά στο Βερολίνο η έκθεση IFA και το ενδιαφέρον του κόσμου, αδιαμφισβήτητα θα είναι στραμμένο σε αυτή. Η LG έκρινε ότι είναι καλύτερα από τώρα, να μας ενημερώσει για το τι θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτή. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε δυο μέλη της σειρά G7, τα LG G7 One και LG G7 fit. Και τα δυο τηλέφωνα, αποτελούν τις οικονομικότερες εκδόσεις των LG G7 ThinQ.

Και τα δυο τηλέφωνα, διαθέτουν οθόνη των 6.1 ιντσών QHD, μπαταρία 3000mAh όπως συμβαίνει με τη ναυαρχίδα της LG, αλλά θα καταφθάσουν σε πιο προσιτές τιμές. Το πιο ενδιαφέρον από τα δυο αυτά τηλέφωνα, είναι το LG G7 One. Πρόκειται για το πρώτο smartphone της LG που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android one. Θα τρέχει δηλαδή stock Android, χωρίς πρόσθετα features στο λειτουργικό, πέρα από αυτά που η ίδια η Google έχει προσθέσει. Θα λάβει μάλιστα, την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Android γρηγορότερα από τις υπόλοιπες συσκευές.  Καταφθάνει με Android 8.1 Oreo, ενώ θα αναβαθμιστεί και σε Android 9. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε Snapdragon 835, έρχεται με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος όμως θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας SD. Το LG G7 One φέρει μια κάμερα των 16MP και μια των 8MP μπροστά.

Από την μεριά του το LG G7 Fit, αποτελεί ακόμη μια οικονομική πρόταση που διαθέτει Snapdragon 821. Είναι πιθανόν, ότι η διαθεσιμότητά του θα περιοριστεί σε αγορές της Ασίας, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημα. Έρχεται σε εκδόσεις των 32GB και 64GB. Και τα δυο τηλέφωνα υποστηρίζουν USB Type-C, IP68 water και dust resistance, Face Recognition, NFC και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Qualcomm.

Η LG σκοπεύει αυτές οι συσκευές να αποτελέσουν την ιδανική πρόταση για χρήστες οι οποίοι δεν έχουν τόσες πολλές απαιτήσεις. Η 3120 x 1440 Super Bright Display αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βελτιώσει την εμπειρία θέασης, ενώ προσφέρουν και ποιοτικό ήχο. Πιο συγκεκριμένα, φέρουν 32-bit Quad DAC για τα ακουστικά σας και Boombox Speaker. Είναι ξεκάθαρο, ότι το LG G7 One είναι το πιο premium μοντέλο, ενώ όντας μέλος του προγράμματος Android One, το καθιστά πιο ελκυστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.