Όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες, η LG έκανε  μια δυναμική εμφάνιση στην IFA, καθώς παρουσίασε το νέο LG G7 One smartphone της. Είναι το πρώτο Android One smartphone της εταιρείας, κάτι που σημαίνει γρήγορες ενημερώσεις ασφαλείας, λύνοντας ένα από τα χρόνια προβλήματα τόσο της LG όσο και του οικοσυστήματος του Android γενικότερα.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη των 6.10 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον οχταπύρηνο Snapdragon 835. Στο πίσω μέρος, ο υποψήφιος αγοραστής της συσκευής θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει μια κάμερα των 16MP, όπως και μια των 8MP στο μπροστινό μέρος. Η μπαταρία είναι των 3000mAh. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του Gadget360 ακριβώς από κάτω και να πάρετε μια ιδέα για την επερχόμενη αυτή συσκευή της LG.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.