Μετά την κυκλοφορία του LG G6 στην Κορέα, σειρά έχει η παγκόσμια αγορά. Αυτό περιλαμβάνει αγορές της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και φυσικά της Ευρώπης. Η LG θέλει να κάνει διαθέσιμη την συσκευή σε πάνω από 200 παρόχους παγκοσμίως.

Αυτή τη στιγμή το G6 είναι ότι καλύτερο έχει προσφέρει ποτέ η LG, που ήρθε για να αντικαταστήσει το LG G5, κινητό που δέχθηκε πολύ κριτική και δεν τα πήγε καλά στην αγορά. Η συσκευή όμως έχει μείνει με περσινό chipset, τα πρώτα δείγματα όμως το θέλουν αρκετά δυνατό και απροβλημάτιστο, με αρκετές καινοτομίες.

Τα άσχημα νέα για την αγορά της Ελλάδας, είναι πως ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε δική μας, αλλά και ούτε γνωρίζουν κάτι οι εκπρόσωποι των παρόχων που έχουμε μιλήσει. Από το περασμένο έτος το τμήμα της LG Mobile για την χώρα μας έχει περάσει σε θέματα διαχείρισης στην LG της Ιταλίας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του techmaniacs θέλουν την ιταλική LG να μην δίνει τόσο βάρος στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα η τιμή που το προσφέρει στους παρόχους και τα ελληνικά καταστήματα να μην είναι η καλύτερη που θα μπορούσε. Αυτό σημαίνει πως οι πωλητές δεν θα πάρουν εύκολα το ρίσκο να βάλουν την συσκευή στα ράφια τους.

Δυστυχώς η LG φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά λάθος δρόμο, κάτι που θα την φέρει σε ακόμα χειρότερη θέση, από ότι είναι σήμερα, τουλάχιστον στον κλάδο των smartphones. Από την άλλη, αγορές σαν την ελληνική, είναι ιδιαίτερα μικρές και η εταιρία προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της, αν και περιμέναμε περισσότερο να το κάνει τιμολογιακά, δεδομένου πως κοιτάμε συσκευή με λίγο παλαιότερο hardware, σε τιμή καινούριου. Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν και εν τέλη θα το δούμε να κυκλοφορεί στην χώρα μας. Ο ανταγωνισμός άλλωστε πάντα προς όφελός μας.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα αγοράζατε το LG G6;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.