Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην ανακοίνωση του LG G6, που θα λάβει χώρα στις 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της MWC 2017. Σήμερα έχουμε νεότερα σχετικά με την μπαταρία της συσκευής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, κρίνοντας από την μπαταρία του G5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα έρθει με μπαταρία μεγαλύτερη των 3200mAh. Αυτή  πληροφορία κυκλοφόρησε στον κορεάτικο Τύπο σήμερα, προερχόμενη από ανώτερο αξιωματούχο, μέσα από την εταιρία. Η μπαταρία θα προσφέρει 12 ώρες browsing με μία φόρτιση σύμφωνα με την πηγή. Το σίγουρο είναι πως η μπαταρία θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει σε G-series συσκευή, όμως οι επιδόσεις της θα πρέπει να δοκιμαστούν μόλις έρθει στα χέρια μας η συσκευή.

Αναμένουμε την μπαταρία να είναι κάπου μεταξύ στις 3250 με 3300mAh, αλλιώς ο αξιωματούχος θα έλεγε πως είναι μεγαλύτερη των 3300mAh. Δεδομένου πως το LG G5 ήρθε με μπαταρία 2800mAh, η νέα προσθήκη είναι σαφώς καλοδεχούμενη. Το ζήτημα όμως είναι άλλο. Θα είναι αρκετή η μπαταρία για ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερης ανάλυσης;

Η μπαταρία δεν θα είναι αφαιρούμενη, καθώς η συσκευή θα έχει unibody σχεδιασμό, ενώ θα είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP68.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.