Το LG G5 είναι πλέον εδώ, το smartphone που όχι μόνο όλοι οι LG fans, αλλά οι περισσότεροι Techmaniacs περίμεναν ανυπόμονα εδώ και αρκετό καιρό.

Ένας από τους λόγους, είναι φυσικά η φημολογούμενη modular υποδοχή που κατέληξε να είναι τελικά πραγματική.  Αυτή η υποδοχή, όχι μόνο επιτρέπει στο μεταλλικό σώμα και την αποσπώμενη μπαταρία να συνυπάρχουν, αλλά δέχεται και διάφορα modules επέκτασης που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.

Αυτό από μόνο του είναι ένα αξιέπαινο επίτευγμα της LG. Πώς αυτή η δυνατότητα επηρέασε τις διαστάσεις της συσκευής όμως; Λοιπόν, είναι ώρα να μάθουμε βλέποντας το παρακάτω συγκριτικό μεγέθους!

lg-g5-size-comparison lg-g5-size-comparison-sidelg-g5-size-comparison-front lg-g5-size-comparison-side-2   lg-g5-size-comparison-front-2lg-g5-size-comparison-side-3

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροZTE Spro Plus: Νέος προτζέκτορας τεχνολογίας laser με Android
Επόμενο άρθροLG G5: Το G5, ο modular σχεδιασμός και οι καινοτόμοι “φίλοι του”!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ