Λίγο μετά την MWC 2016 περιμένουμε να δούμε το LG G5 να ανακοινώνεται και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες για την συσκευή. Η τελευταία έρχεται από την Κορέα και αναφέρεται σε modular σχεδιασμό.

Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε την υλοποίηση του Google Project ARA, θα σας σταματήσω εδώ λέγοντάς σας πως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά για μια υλοποίηση που θα προσφέρει λεπτότερο σχεδιασμό, διατηρώντας την επιλογή της αφαιρούμενης μπαταρίας.

LG G5

Φαίνεται πως η δυνατότητα αφαιρούμενης μπαταρίας είναι στις προτεραιότητες της LG και αυτό είναι κάτι που το αποζητούν οι φανατικοί της εταιρίας. Αυτό όμως δεν επέτρεπε στην εταιρία να δημιουργήσει ακόμα λεπτότερες συσκευές, ώστε να ανταγωνιστεί σχεδιαστικά τον ανταγωνισμό. Η λύση όμως φαίνεται πως βρέθηκε και η LG έχει μια νέα πρόταση για την αφαίρεση της μπαταρίας. Η υλοποίηση της LG θα περιλαμβάνει αποσπώμενο μέρος στο κάτω μέρος της συσκευής, το οποίο θα αποκαλύπτει την μπαταρία.

Αυτό όμως θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο πολύπλοκα, αφού θα πρέπει να αλλάξουν θέση πολλά μέρη  της συσκευής, όπως η θύρα USB, τα ηχεία, το μικρόφωνο και ίσως περισσότερα μέρη της συσκευής, όμως αυτό πιθανότατα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Η φήμη αναφέρει πως στην προσπάθεια της LG να μειώσει περισσότερο το πάχος, ίσως δούμε τα πλήκτρα στο πίσω μέρος να επιστρέφουν στις παλιές τους θέσεις, ενώ την θέση τους θα πάρει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως είδαμε στο LG Nexus 5X.

Σχετικά με το hardware, περιμένουμε Snapdragon 820, ενώ η οθόνη θα είναι 5.3 ίντσες, με ανάλυση QHD. Φήμες θέλουν την ύπαρξη δεύτερης μικρότερης οθόνης, σαν αυτή που είδαμε στο LG V10. Στο θέμα της φωτογραφίας, περιμένουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με ανάλυση 16MP.

Στην παρούσα φάση θα λέγαμε πως είναι λίγο νωρίς για να πιστέψουμε όσα ακούμε, οπότε θα προτείναμε να κρατήσετε μια επιφύλαξη σχετικά με αυτή την φήμη. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα γύρω από το LG G5.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ