Νέες φήμες θέλουν το LG G5 να ανακοινώνεται λίγο πιο νωρίς, τον Φεβρουάριο, αντί για το δεύτερο τρίμηνο του 2016, ενώ μαθαίνουμε πως θα έχει πολλές αλλαγές.

Αρχικά η πηγή της διαρροής θέλει την οθόνη να αναβαίνει στις 5.6 ίντσες, κρατώντας την ανάλυση QHD του LG G4. Το δερμάτινο πίσω μέρος του LG G4, θα αντικατασταθεί με μεταλλική unibody κατασκευή, κάτι που είναι πολύ λογικό, αφού ο ανταγωνισμός έχει ήδη προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή. Άλλωστε είδαμε την εταιρία να κάνει την στροφή με το LG Zero, που είναι από αλουμίνιο.

LG Zero

Στο θέμα της κάμερας πιθανότατα θα δούμε αύξηση στα 20MP-21MP, κάτι που είναι επίσης αναμενόμενο. Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 8MP, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για το αν θα είναι διπλή κάμερα, σαν αυτή του LG V10.

Στο εσωτερικό, σύμφωνα με πηγή από το Weibo, θα δούμε Snapdragon 820, ενώ τα γραφικά θα τα αναλαμβάνει μια Adreno 530.

To LG G5 αναμένεται να αποκτήσει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ φήμες ακούμε και για σαρωτή ίριδας, κάτι που το βλέπουμε απίθανο, αφού δεν είναι τόσο βολικό, καθώς χρειάζεται  καλό φωτισμό και δεν είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε την ώρα που κάνουμε άλλα πράγματα, χωρίς να κοιτάμε. Άλλωστε η φήμη για σαρωτή ίριδας κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια και έχει παραμείνει φήμη.

Σχετικά με την ανακοίνωση της συσκευή τον Φεβρουάριο, οι δικές μας πληροφορίες θέλουν την συσκευή να ανακοινώνεται λίγες ημέρες μετά την MWC 2016, σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα διοργανώσει η LG, οπότε αν και η διαρροή ακούγεται αρκετά λογική, θα προτείναμε να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ