Η LG είναι μόλις δυο μέρες μακριά από την αποκάλυψη της νέας ναυαρχίδας της, του LG G5, στην φετινή Mobile World Congress 2016. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι το LG G5, θα έρθει με μια νέα καινοτόμα λειτουργία που ονομάζεται Magic Slot. Βασικά αυτή είναι μια ειδική υποδοχή, όπου οι χρήστες θα μπορούν να βάλουν διάφορα modules στο κινητό, κάτι σαν το Project Ara. Η LG αναμένεται να ανακοινώσει modules που έχουν σχεδιαστεί για την κάμερα και τον ήχο. Το module του ήχου φημολογείται ότι θα γίνει σε συνεργασία με την Bang & Olufsen, και θα προσθέσει ένα DAC (ψηφιακό σε αναλογικό μετατροπέα) στο LG G5 για να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου του.

LG-G5-alleged-battery-module-leaked

Φαίνεται λοιπόν πως οι φήμες αληθεύουν και τώρα έχουμε και μια απόδειξη γι αυτό. Ο Steve Hemmerstoffer, γνωστός και ως @OnLeaks, δημοσίευσε στο twitter του την συσκευασία μιας εξωτερικής μπαταρίας που οι χρήστες θα μπορούν να την τοποθετήσουν στην Magic Slot για να αυξήσουν την αυτονομία της συσκευής.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν είναι γνωστή, αλλά οι φήμες ισχυρίζονται πως θα είναι στα 3000mAh. Εκτός από αυτό, η συσκευή αναμένεται να έρθει με οθόνη 5,6 ιντσών Quad HD, τον Snapdragon 820, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και μεταλλικό σώμα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ