Με την MWC 2015 να πλησιάζει, οι φήμες και διαρροές για τις επόμενες ναυαρχίδες των εταιριών έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα έχουμε την πρώτη φωτογραφία από μια συσκευή που φαίνεται να είναι το LG G5.

LG G5 (2)

Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν το LG G5, το οποίο βρίσκεται σε μια θήκη ώστε να κρύβει τον σχεδιασμό του. Μας προσφέρει όμως αρκετές πληροφορίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα για την συσκευή.

Αρχικά βλέπουμε την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγαμε εδώ και καιρό. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες η βασική κάμερα θα είναι 16MP, ενώ η δεύτερη θα είναι στα 8MP. Η διπλή κάμερα πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερες επιλογές σχετικά με την εστίαση, ενώ ίσως να δούμε την τεχνολογία να χρησιμοποιείται και για συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού.

LG G5 (3)

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει πως το power button και τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου, θα επιστρέψουν στα πλαϊνά της συσκευής. Μάλιστα μπορούμε να τα δούμε στις φωτογραφίες, στην δεξιά πλευρά της συσκευής. Επίσης βλέπουμε πως η συσκευή είναι πλέον από μέταλλο, επιβεβαιώνοντας της προηγούμενες φήμες.

LG G5 (1)

Στην συσκευή βλέπουμε επίσης την θύρα για την SIM που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της συσκευής, ενώ πιθανότατα να είναι και θύρα για την microSD. Στο κάτω μέρος βλέπουμε το ηχείο, ενώ φαίνεται καθαρά και η USB Type-C θύρα. Το αν το κάτω μέρος θα είναι αποσπώμενο για να βγαίνει η μπαταρία, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από αυτές τις φωτογραφίες.

LG G5 (4)

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε διαστάσεις 149.4 x 73.9 x 8.2 mm, πράγμα που σημαίνει πως η συσκευή είναι ψηλότερη, αλλά στενότερη σε σχέση με τον προκάτοχό της. Η οθόνη θα είναι 5.6 ίντσες, με ανάλυση Quad HD (2K), ενώ στο εσωτερικό της θα έχουμε Snapdragon 820.

Το LG G5 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου, στην MWC της Βαρκελώνης και το Techmaniacs θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της εταιρίας για να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ