Και ναι είναι επιτέλους επίσημο!!! Η LG ανέβηκε στην σκηνή της MWC 2016 και παρουσίασε το ολοκαίνουριο LG G5, το πρώτο madular smartphone στον κόσμο.

lg-g5-unveiled

Το LG G5 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο στο πίσω μέρος και γυαλί από μπροστά. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως δεν έχει γραμμές για τις κεραίες που να χαλάνε τον σχεδιασμό του. Υπάρχει μόνο μια ραφή η οποία διαχωρίζει το κάτω μέρος.

lg-g5-unveil-pics3

Αυτή γραμμή χωρίζει την  συσκευή από το modular μέρος της, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υποδοχές της μπαταρίας, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε ένα από τα πολλά add-ons που έχει φτιάξει ειδικά η LG για την συσκευή.

LG-G5-Friends

Το πρώτο add-on είναι για την κάμερα και ονομάζεται LG Cam Plus. Προσθέτει μια 1,100mAh μπαταρία και κουμπιά για γρήγορη ενεργοποίηση και λήψη με την κάμερα της συσκευής. Κουμπιά κλείστρου για την κάμερα, το βίντεο, και το ζουμ είναι ενσωματωμένα πάνω σε αυτό. Το δεύτερο add-on είναι για τον ήχο και είναι κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Bang & Olufsen. Αυτό το add-on είναι ένας DAC μετατροπέας ήχου, και μετατρέπει τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό για ακόμα καλύτερη ποιότητα.

lg-g5-unveil-pics

Πάμε όμως να δούμε τα χαρακτηριστικά του LG G5. Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD 5.3 ιντσών με λειτουργία Always On. Γι αυτήν την λειτουργία η LG έχει τοποθετήσει ένα ξεχωριστό chip, έτσι ώστε ο κύριος επεξεργαστής να  αδρανοποιήται και να μην καταναλώνει μπαταρία. Το chip θα καταναλώνει μόλις το 0,8% της μπαταρίας ανά ώρα.

lg-g5-announced-official-pics

Το LG G5 διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η πρώτη έχει πεδίο 75 ° (FOV) και ο αισθητήρα της είναι στα 16MP, η δεύτερη κάμερα είναι πολύ ευρύτερη, 135 ° και ο αισθητήρας της είναι στα 8MP. Οι φωτογραφίες από τις δύο κάμερες θα μπορούν να συγχωνευθούν με διάφορα εφέ και θα υπάρχει προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.

lg-g5-unveil-pics2

Τέλος, το LG G5 τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο Snapdragon 820 με 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με microSD. Κάτω από την διπλή κάμερα υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η μπαταρία του είναι στα 2800mAh.

lg-g5-unveil-pics4

Πώς σας φαίνεται το LG G5;

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαραδεκτο ειναι. Κακασχημο εκτρωμα με τεραστια μπεζελς και ελαχιστη μπαταρια που περιμενει απο το ανδροιδ 6 να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ