Εδώ και καιρό έχουμε δει πως τα πλήκτρα στο πίσω μέρος του LG G5 θα μετακομίσουν στην αρχική τους θέση, στα πλαϊνά της συσκευής. Από την ίδια διαρροή είδαμε πως τα bezels θα είναι ιδιαίτερα λεπτά γύρω από την οθόνη, ενώ το πίσω μέρος έχει μια ελαφριά κυρτότητα.

Πριν λίγες μέρες είδαμε την συσκευή μέσα από θήκες που διέρρευσαν, που επιβεβαιώνουν πως το power button και τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου, μεταφέρθηκαν στα πλαϊνά της συσκευής. Επίσης είδαμε πως η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι διπλή, ενώ από κάτω της θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Technoconfigurations χρησιμοποίησε τις προηγούμενες διαρροές για να δημιουργήσει μερικά 3D renders από το LG G5, τα οποία θα βρείτε παρακάτω.

Σύμφωνα με το Technoconfigurations το LG G5 θα έχει οθόνη 5.6 ιντσών, ανάλυσης 1440×2560. Στο εσωτερικό του θα βρούμε Snapdragon 820, με τα γραφικά να αναλαμβάνει μια Adreno 530. Στο θέμα της μνήμης περιμένουμε 4GB RAM και οι κάμερες στο πίσω μέρος θα είναι 16MP και 8MP, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάξουν την εστίαση της φωτογραφίας, μετά την λήψη. Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι 8MP, για τις selfies μας και τις βιντεοκλήσεις μας. Τέλος η συσκευή θα έχει USB Type-C θύρα, ενώ θα είναι λεπτότερη από το LG G4, με πάχος 8.2mm.

H LG έχει οργανώσει εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της MWC 2016, όπου πιθανότατα θα δούμε το LG G5 να ανακοινώνεται. Το Techmaniacs θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα από την συσκευή.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ