Νωρίτερα σήμερα, εμφανίστηκαν νέα στοιχεία για για το επερχόμενο phablet της LG. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, το LG G4 Pro ή LG G4 Note θα έχει πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία, καθώς και τα γνωστά πίσω κουμπιά της LG. Λίγες ώρες αργότερα, το LG G4 Pro/Note έκανε την εμφάνιση του στη βάση δεδομένων της TENAA στην Κίνα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το smartphone, με κωδική ονομασία LG-H968, από τέσσερις οπτικές γωνίες σε αξιοπρεπή ποιότητα, που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην επερχόμενη high-end συσκευή της LG. Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες για την διαρροή, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά πως πράγματι αυτό είναι το LG G4 Pro.

Από μπροστά, η συσκευή εμφανίζει μια αρκετά ασυνήθιστη σχεδίαση στα bezels, με τους αισθητήρες απόστασης και φωτός να βρίσκονται κάτω από την οθόνη στην πάνω αριστερή γωνία. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι στα δεξιά της συσκευής, δίπλα από το ακουστικό. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης ότι θα έρθει με μεταλλικό σκελετό, ωστόσο, είναι δύσκολο να πει κανείς αν αυτό είναι πραγματικό μέταλλο, δεδομένου μάλιστα ότι η εταιρεία είναι πολύ καλή στο να κάνει το πλαστικό να έχει μεταλλική υφή.

Το πίσω μέρος του, φαίνεται ένα πλαστικό καπάκι το οποίο πιθανότατα θα είναι και αφαιρούμενο. Επίσης φαίνεται και ένας μεγάλος αισθητήρας κάμερας με το AF Laser και με διπλό LED flash. Κάτω από την κάμερα βρίσκονται και τα γνωστά κουμπιά της LG, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το κεντρικό κυκλικό κουμπί ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες διαρροές της TENAA, αυτή την φορά δεν φαίνεται τίποτα για το hardware, το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ