Υπάρχουν δύο φήμες για την οθόνη του LG G4. Η μία μιλάει για οθόνη 3K και η άλλη που προέρχεται από το Techamiacs.gr, μιλάει για Quad HD οθόνη. Σήμερα μια νέα πληροφορία έρχεται να μας επιβεβαιώσει, αφού παρουσιάζει ένα XML αρχείο που διέρρευσε, το οποίο προέρχεται από Lollipop ROM, όπως ακριβώς και οι πληροφορίες του Techmaniacs.

Το αρχείο αναφέρεται σε μια συσκευή με το όνομα LG F 500, που είναι πιθανότατα το LG G4, και έχει τρεις εκδόσεις, (S, K, L) μία για κάθε κορεάτικο πάροχο. Το LG G3 ήταν το F400 και είχε και αυτό τρεις εκδόσεις.

lg g4 xml leaked

Στο αρχείο βλέπουμε και το LG F490 (LG G3 Screen) με το LG F510 (LG G Flex 2) να έχουν Full HD οθόνη, κάτι που ισχύει. Υπάρχει και μια τέταρτη συσκευή, το LG F540, που ενδέχεται να είναι το LG G4s με 720p οθόνη, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε με σιγουριά.

Όπως και να έχει το LG VS999, δεν ξέρουμε αν είναι όντως το LG G4 και φαίνεται πως είναι για το δίκτυο της Verizon από το όνομα. Εμείς στο Techmaniacs θεωρούμε πως η ανάλυση 3K την παρούσα περίοδο θα είναι πιο εύκολο να την δούμε σε κάποιο Tablet και όχι σε Smartphone. Υποθέτουμε πως θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της εταιρίας στον MWC 2015 για να δούμε περισσότερα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.