Καλά νέα για τους κατόχους LG G3, καθώς σύμφωνα με συνέντευξη εκπροσώπου της εταιρίας για την Ολλανδία και το Βέλγιο, η συσκευή θα πάρει Android 5.0 Lollipop μέχρι το τέλος του 2014. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρία, σχετικά με της ημερομηνίες που θα δούμε την αναβάθμιση.

LG G3 Lollipop

Το LG G3 πιθανότατα θα ακολουθήσει και το LG G Pro 2, αφού είναι και οι δύο ναυαρχίδες της εταίρας σε ξεχωριστές κατηγορίες. Περιμένουμε και άλλες συσκευές να πάρουν την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop, όπως το LG G3 S, το G3 Stylus και φυσικά το LG G2. Ελπίζουμε να δούμε την αναβάθμιση και σε πιο mid range συσκευές, όπως το L90 και το L70.

Το Android 5.0 Lollipop είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και καταφέρνει να τρέχει άψογα σε συσκευές του προγράμματος Android One. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν οι εταιρίες την Google και να δώσουν αναβαθμίσεις σε ακόμα περισσότερες συσκευές.

Δεν ξέρουμε ακόμα το πως η LG σκοπεύει να προσαρμόσει το Optimus UI (G3 UX) στο Android 5.0 Lollipop, αλλά ανυπομονούμε να δούμε, όπως επίσης και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο λειτουργικό στις συσκευές τις εταιρίας.

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του LG G3

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.