Μια από τις συσκευές που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία είναι το LG G3. Έχουμε δει δείγματα από την κάμερα της συσκευής και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η συσκευή έχει κάνει εμφανίσεις σε τρείς εκδόσεις. Τις LG D-850 και D-851 που είναι της AT&T και την έκδοση BS985 της Verizon.

LG G3

Το D-850 εμφανίστηκε σε User Agent Profile από το site της LG. Η συσκευή φαίνεται πως έχει Quad HD οθόνη 5.5 ιντσών, σαν αυτή που είδαμε να παρουσιάζει η LG τον περασμένο Αύγουστο.

Αυτή τη φορά ένα screenshot από benchmark, ακυρώνει όλα όσα υποθέταμε μέχρι τώρα, στο θέμα του επεξεργαστή. Αρχικά περιμέναμε είτε Snapdragon 801, είτε τον LG Odin που φαίνεται να αναπτύσσει η LG. Το Benchmark όμως δηλώνει πως θα δούμε τον MediaTek MT6595, που είναι και ο πιο ισχυρός επεξεργαστής αυτή τη στιγμή. Το οκταπύρηνο θηρίο βγάζει τα ίδια σκορ με τον Snapdragon 805, και αποτελείται από 4 πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στα 1.7GHz και 4 πυρήνες Cortex-A17 χρονισμένους στα 2.2 – 2.5GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια PowerVR σειράς 6.

Αν η LG έχει συνεργαστεί με την MediaTek για τον επεξεργαστή της επόμενης ναυαρχίδας της, μιλάμε για πολύ μεγάλη στροφή, σε επεξεργαστές που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Αυτή τη φορά όμως η MediaTek έχει ζωγραφίσει με τον MT6595, αφού σε επιδόσεις ξεπερνάει ότι υπάρχει μέχρι τώρα στην αγορά, ενώ μπορεί να υποστηρίξει κανονικά ανάλυση 1440×2560.

Πως θα σας φαινόταν αν δούμε την LG να χρησιμοποιεί MediaTek επεξεργαστή ;

LG-G3-zijn-dit-de-specificaties

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.