ht_t_mobile_lg_g2_ll_130807_16x9_992

Το LG G2 φαίνεται πως θα είναι μια εκ των καλύτερων συσκευών της χρονιάς! Όλοι το περιμένουμε πως και πως. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή η συσκευή θα είναι πραγματικά “τέρας” επιδόσεων και θα πατάει κάτω, σχεδόν ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι ότι το G2 θα είναι η συσκευή που θα δούμε και ως Nexus 5, άρα ότι δούμε τώρα είναι ένα preview από το επόμενο Nexus smartphone.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, θα διαθέτει δύο φυσικά κουμπιά στο πίσω μέρος (ναι καλά διαβάσατε), οθόνη 5.2 ιντσών, ενιαίο σώμα και μηδαμινό bezel. Η LG βλέποντας πως κρατάει στα χέρια της ένα σιγουράκι, έχει ήδη αρχίσει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις αυτού του αδιαμφισβήτητου νικητή. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα πουλήσει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

Οι μηνιαίες πωλήσεις για το G2 μόνο για την Taiwan θα είναι 20.000 κομμάτια, μιας και η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει το μερίδιό της στην συγκεκριμένη αγορά συσκευών, μέσω της νέας της ναυαρχίδας.

Τι λέτε εσείς θα το πετύχει; Σίγουρα έχει τις δυνατότητες, θα έχει όμως και τη στήριξη του καταναλωτή;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.