Πριν μερικές εβδομάδες, είχαμε δει ένα User Agent profile που φαίνεται πως ήταν από το LG D618 και LG 620. Η συσκευή πιθανότατα είναι το LG G2 Mini και οι πληροφορίες μιλάνε για κάμερα 8ΜΡ.

Τώρα έρχεται η πιστοποίηση Bluetooth για την συσκευή και το LG G2 Mini έρχεται όλο και πιο κοντά στην ανακοίνωση. Η πιστοποίηση είναι για το LG D620 και μια δημοσιευμένη αναφορά στην Ιαπωνία, μας αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της οθόνης. H mini έκδοση του LG G2 φαίνεται πως θα έχει οθόνη με ανάλυση 540×960 και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της οθόνης. Πιθανότατα να το δούμε κάπου ανάμεσα στις 4.2 με 4.3 ίντσες, λογικό επόμενο με αυτή την ανάλυση.

bsig

Αν τα συνδυάσουμε βλέπουμε πως η LG θα ακολουθήσει το μονοπάτι της Samsung και της HTC και όχι της Sony, με μια συσκευή με μειωμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με την ναυαρχίδα της εταιρίας.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.