Ανώνυμη πηγή επικοινώνησε μαζί μας πριν λίγο σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Android 4.4 KitKat, για το LG G2. Σύμφωνα με την πηγή, η εταιρία θα κυκλοφορήσει την αναβάθμιση την επόμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια της MWC 2014.

lg g2 kitkat

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης, δεν είναι τυχαία σύμφωνα με την πηγή μας, αλλά σκοπός της εταιρίας είναι να συμπέσει με την ανακοίνωση συσκευών όπως το Galaxy S5! Άλλωστε η LG μας έχει συνηθίσει στο να κανονίζει αντίστοιχα πράγματα τις ημέρες ανακοίνωσης Galaxy S συσκευών. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πληροφορία να ισχύει.

Να τονίσουμε πως δημοσιεύουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη, ενώ θα σας προτείναμε να μην την θεωρήσετε σαν δεδομένο, καθώς δεν γνωρίζουμε την ποιότητα της πηγής. Η ημερομηνία που αναφέρει η πηγή είναι πολύ κοντά άλλωστε για να μάθουμε αν είναι αληθής.

Update: Παραλάβαμε φωτογραφία από τις πρώτες συσκευές που αναβαθμίστηκαν. Η εταιρία κυκλοφόρησε την έκδοση δοκιμαστικά για περιορισμένο αριθμό συσκευών, όπως είχε κάνει και με την κορεάτικη έκδοση. Η φωτογραφία είναι από την International έκδοση της συσκευής D802.

LG G2 D802 KitKat

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η sony στα xperia έχει κάνει σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της update εδώ και μέρες….μεχρί και εδώ πάλι πίσω η lg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.