Προχθές ανακοινώθηκε το LG G2 με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Όπως ήταν φυσιολογικό, η συσκευή ανέβηκε στο κρεβάτι των benchmarks και δοκιμάστηκε, αυτή τη φορά από το Droid-Life.

Έτσι λοιπόν έχουμε τα πρώτα σκορ σε Antutu και Quadrant και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις τις συσκευής. Αν και τα benchmarks δεν αποτελούν βασικό κριτήριο για μια συσκευή.

LG G2 Benchmarks

Όπως περιμένουμε από μια συσκευή με Snapdragon 800, οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές. Αν και το LG G2 δεν καταφέρνει να χτυπήσει το Sony Xperia Z Ultra  στο Antutu (34758 πόντους) για να το ρίξει από τον θρόνο, η συσκευή καταφέρνει ένα αρκετά δυνατό σκορ φτάνοντας τους 27750 πόντους. Μπορεί να περιμέναμε περισσότερα από την συσκευή, αλλά θυμηθείτε πως η συσκευή δεν κυκλοφορεί ακόμα, οπότε από θέμα λογισμικού δεν είναι ακόμα έτοιμη. Παρόλα αυτά καταφέρνει να ξεπεράσει το Samsung Galaxy S4 με τον Exynos 5 Octa.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.