Όπως γνωρίζουμε τα τελευταία 2 χρόνια η LG με την Google έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις η μία με την άλλη. Οι 2 εταιρείες έχουν δουλέψει μαζί στη κατασκευή 2 Nexus smartphone, ενός Google Play Edition tablet και μόλις σήμερα μάθαμε ότι θα συνεργαστούν και στη κατασκευή ενός smartwatch.

Το καινούριο gadget της LG ονόματι LG G watch, ενσωματώνει μια νέα πλατφόρμα τo Android Wear της Google που είναι κατασκευασμένο ειδικά για φορετές συσκευές.

LG-G-Watch-2

Αν και η LG δεν αποκαλύπτει τίποτα γύρω από τη συσκευή μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία ότι θα υποστηρίζει Google Search και πολύ πιθανών να λειτουργεί με φωνητικές εντολές όπως το γνωστό μας “Ok Google”.

Το νέο smartwatch απ την LG αναμένετε να ανακοινωθεί το επόμενο τρίμηνο σε ανταγωνιστική τιμή.

Ο Dr. Jong-Seok Park, CEO της LG Mobile Communications μας λέει:

” Η δυνατότητα να εργαστεί η Google πάνω στο LG G Watch ήταν η ιδανική ευκαιρία για την εταιρεία για να προσπεράσει όλους τους περιορισμούς γύρω από το σχεδιασμό και την λειτουργεία της συσκευής. Είμαστε σίγουροι ότι μια καλοσχεδιασμένη συσκευή έχει τις δυνατότητες να βγει πρώτη στην αγορά των έξυπνων φορετών συσκευών.”

Ωστόσο είδαμε ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Έτσι για να βγει πρώτη όπως θέλει η εταιρεία, θα πρέπει να προσφέρει κάτι εξαιρετικά καλό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.