Πλησιάζει η ώρα που τα έξυπνα ρολόγια με Android Wear θα κατακλύσουν την αγορά, με πρώτα να περιμένουμε τα LG G Watch και Motorola Moto 360. Σιγά σιγά λοιπόν, αρχίζουμε να μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά τους, με πρώτο το LG G Watch. Σύμφωνα με νέα διαρροή, το αναμενόμενο ρολόι, θα έχει στο εσωτερικό του chipset Snapdragon 400, ενώ μας φέρνει και περισσότερες λεπτομέρειες.

LG-G-Watch-2

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, το G Watch θα φοράει μεν τον Snanpdragon 400, αλλά όχι τον MSM8226 που έχουμε συνηθίσει, αλλά τον APQ5026, που ενώ έχει την ίδια CPU, για GPU έχει Adreno 220 αντί για Adreno 305. Λογική αλλαγή, δεδομένης της ανάλυσης που έχει ένα smartwatch. Συγκεκριμένα το LG G Watch φαίνεται πως θα έχει οθόνη 1.65″ με ανάλυση 280×280, που σημαίνει 240 ppi.

Από μνήμη η συσκευή θα έχει 512MB RAM και 4GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα είναι 400mAh που θα προσφέρει 36 ώρες σε κατάσταση αναμονής, που δεν θα την χαρακτηρίζαμε και καλή αυτονομία!

lg g watch

Από διαστάσεις το G Watch θα είναι 37.9mm x 46.5mm and 10mm και από βάρος 61γρ.

Στα υπόλοιπα, έχουμε Bluetooth 4.0, voice memos, υποστήριξη πολλών γλωσσών (μάλλον όχι ελληνικά), αλλά δεν βλέπουμε πουθενά την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με μηνύματα.

Μια δεύτερη πληροφορία, μας αναφέρει πως θα δούμε το LG G Watch να ανακοινώνεται επίσημα κατά τη διάρκεια του Google I/O, στα τέλη του Ιουνίου, ενώ φήμες λένε πως θα δοθεί και σαν δώρο στους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Η συσκευή ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου, με τιμή πολύ χαμηλή, που ενδέχεται να είναι και κάτω από αυτή του Samsung Gear 2 Neo (€199).

Πηγές (1) , (2) , (3)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.