Αν είστε ένας χρήστης smartphone που εκτιμά συσκευές με χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς, τότε ίσως θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο επερχόμενο LG G Pro 3. Έχουν περάσει σχεδόν 16 μήνες από τότε που το LG G Pro 2 κυκλοφόρησε, αλλά μια νέα αναφορά δείχνει πως ο πολύ αναμενόμενος διάδοχος του μπορεί να δει τελικά το φως της ημέρας στα τέλη του τρέχοντος έτους.

LG G4 (7)

Το LG G Pro 3 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560, που μας δίνει 490ppi πυκνότητα. Ο επεξεργαστής της συσκευής λέγεται πως θα είναι ο Snapdragon 820 με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης. Μια κάμερα στα 20.7MP θα στολίζει το πίσω μέρος και μία στα 8MP μπροστά για τις selfies μας. Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων φημολογείται ότι θα είναι μεταξύ των χαρακτηριστικών του και πιθανότατα θα έρθει με το Android 5.1 προ-εγκατεστημένο.

Σύμφωνα με την αναφορά, η τιμή του LG G Pro 3 θα φτάνει τα 790$. Η LG φημολογείται πως ετοιμάζει επίσης και μια premium μεταλλική έκδοση του LG G4 για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η συσκευή αυτή θα ονομάζεται LG G4 Note και λέγεται πως θα έρθει με οθόνη 5,8 ιντσών και θα έχει υποστήριξη για πενάκι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ