H σειρά LG G Pro είναι αρκετά πετυχημένη και ιδιαίτερα ικανή. Τo LG G Pro 2 είχε εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ καλή κάμερα. Οι τελευταίες φήμες όμως αναφέρουν πως η εταιρία θα διακόψει την σειρά G Pro για χάρη του LG G4.
Οι δύο σειρές είναι πολύ κοντά σε μέγεθος πλέον, με διαφορά μόλις 0.4 της ίντσας. Έτσι η εταιρία αποφάσισε πως δεν είναι απαραίτητη η κυκλοφορία μίας ακόμα μεγαλύτερης συσκευής, αφού το LG G4 ενδέχεται να μεγαλώσει λίγο ακόμα σε σχέση με το LG G3.
Η σειρά G Pro δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την σειρά Galaxy Note και δεν έκανε τις πωλήσεις που περίμενε η LG. Φήμες ήθελαν το LG G Pro 3 να χρησιμοποιεί LG NUCLUN για chipset, οπότε η κυκλοφορία του εν λόγω chipset ίσως να ακυρωθεί.
Όπως και να έχει, αναγνωρίζουμε πως το G Pro 2 ήταν πολύ καλή συσκευή και αν τελικά η LG σταματήσει την σειρά, δεν θα πούμε τόσο ευχάριστα το αντίο.