Το LG G Pro 2 ανακοινώθηκε επίσημα και μιλάμε για μια συσκευή στην κατηγορία των phablet, με την οθόνη των 5.9 ιντσών. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται και τα Galaxy Note 3, Xperia Z Ultra, HTC One Max. Πόσο πιο μικρό ή μεγάλο είναι το G Pro 2 σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Όπως όλα τα phablet έτσι και το LG G Pro 2  δεν είναι εύκολο στην χρήση με το ένα χέρι, αν και αυτό έχει να κάνει με το πόσο μεγάλα δάχτυλα έχετε. Άλλωστε σε σύγκριση με τα υπόλοιπα phablet της αγοράς, είναι ένα από τα μικρότερα. Μάλιστα το μόνο που έχει μικρότερες διαστάσεις είναι το Galaxy Note 3, το οποίο έχει και μικρότερη οθόνη στις 5.7 ίντσες.

Δείτε παρακάτω την σύγκριση μεγέθους μεταξύ των τελευταίων phablet που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς και σύγκριση με κανονικά smartphones.

Εσείς θα αγοράζατε μια τόσο μεγάλη συσκευή;

lg g pro 2 vs note 3 vs one max vs z ultra

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.