Η LG λίγες μέρες πριν, ξεκίνησε την διάθεση της αναβάθμισης σε Android 5.0 Lollipop για το LG G Pro 2 στην Νότια Κορέα. Η εταιρεία φαίνεται πως σήμερα έχει έτοιμη την αναβάθμιση και για τους Ευρωπαϊκούς χρήστες της συσκευής, με την Ουγγαρία να είναι μία από τις πρώτες χώρες που απολαμβάνει την νέα έκδοση.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 640MB και φέρνει την πολυπόθητη ανανέωση σε όλο το γραφικό περιβάλλον, φέρνοντας στους χρήστες την νέα μπάρα ειδοποιήσεων, τα νέα εικονίδια και τα ανασχεδιασμένα πλήκτρα πλοήγησης που είδαμε στο LG G3.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής, πότε οι χρήστες της εν λόγο συσκευής θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση και σε άλλες χώρες του κόσμου, καθώς γίνεται διαθέσιμη περιστασιακά. Η LG πάντως, εφόσον δοκίμασε την αναβάθμιση στην Κορέα και διόρθωσε όσο bugs εμφανίστηκαν, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για την σταθερότητα της.

Πηγή

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άστα να πάνε την είχα ανεβάσει πολύ πάνω αλλά αυτό το πράγμα με τρελαίνει το αγαπάω το κινητό μου αλλά όσο πάει πέφτει η απόδοση του θέλει μια καλή ανανέωση κρίμα είναι….. :/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.