Το 2013 η LG ανακοίνωσε 3 high end smartphones. Το Optimus G Pro τον Απρίλιο, το LG G2 που κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο και το LG G Flex που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο. Έτσι και φέτος αναμένουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο.

003LG_Optimus_G_Pro_35615393_620x433

Ήδη έχουμε ακούσει για το LG G3 που αναμένεται να ανακοινωθεί το δεύτερο μισό του 2014, αλλά μέχρι τότε τι θα δούμε από την LG; Εκτός από τις συσκευές της μικρής και μεσαίας κατηγορίας, ενδέχεται να δούμε και τον ακόλουθο του G Pro.

Η κορεάτικη ιστοσελίδα Naver πρόσφατα ανέφερε πως ο αντικαταστάτης του Optimus G Pro ίσως να ονομάζεται LG G Pro 2, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου κοντά στον Μάρτιο. Τα χαρακτηριστικά της συσκευή δεν είναι γνωστά, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε οθόνη με ανάλυση 2560×1440.  Είναι αρκετά πιθανό να κρατήσει το μέγεθος της οθόνης στις 5.5 ίντσες, σαν το Optimus G Pro.

Μια ανακοίνωση του LG G Pro 2 το Μάρτιο έχει νόημα, καθώς θα της επιτρέψει να έχει μια high end συσκευή για να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy S5, ενώ θα δουλεύει πάνω στο LG G3!

Τι λέτε εσείς; Θα δούμε G Pro 2 τον Μάρτιο;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω ότι θέλει να κάνει κάτι στο αντίστοιχο της σαμμυ σειρά s & note αλλά θέλει δουλειά για να φτάσει στην ωριμότητα που έχει το μεγάλο της σαμμυ

  2. Η LG είναι δυνατή εταιρεία! Καλύτερα προϊόντα σε σχέση τιμής όσο αφορά την Samsung. Λάθος όμως τακτική προόθησης. Το G Pro είναι πολύ καλύτερο από το S4 αλλά δεν το προώθησε σωστά. Θα μπορούσε να στηρίξει το G2 πάνω στο G Pro. Δεν το έκανε και έτσι απογοήτεψαν οι πωλήσεις του πρώτου. Λάθος στρατηγική για μένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.