Πριν μια βδομάδα η LG ανακοίνωσε το νέο Phablet της, το LG G Pro 2. H συσκευή έχει κάμερα 13MPixels με OIS+, πράγμα που την κάνει αρκετά ικανή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για να μας το αποδείξει αυτό η LG, πήρε τις συσκευές και πήγε στον Καναδά, για να φωτογραφίσει Βόρειο Σέλας.

12646339453_9e5537e8f5_o

Αν και είναι ορατό με γυμνό μάτι, το Βόρειο Σέλας, είναι αρκετά δύσκολο να φωτογραφηθεί σωστά, αφού η φωτογράφισή του απαιτεί αρκετά μεγάλη έκθεση. Με την βοήθεια του οπτικού σταθεροποιητή εικόνας, το LG G Pro 2, έχει την δυνατότητα να αφήνει το κλείστρο περισσότερη ώρα ανοιχτό. Το αποτέλεσμα από την φωτογράφιση είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

http://www.youtube.com/watch?v=sjjhj84ao_g

Φυσικά όμως σαν καλοί Techmaniacs που είμαστε, προσπαθήσαμε να βρούμε το EXIF των φωτογραφιών. Στην μία από αυτές λοιπόν, αναφέρεται σαν shutter speed το 1/60, ταχύτητα που δεν ενδείκνυται για φωτογραφίες σε τόσο χαμηλό φωτισμό. Δυστυχώς δεν έχουμε ενδείξεις για το ISO που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία, αλλά παρά το μικρό μέγεθος της (1MP) δεν βλέπουμε αρκετό θόρυβο! Η έλλειψη EXIF είναι αρκετά περίεργη και σημαίνει πως οι φωτογραφίες δεν είναι απευθείας από την κάμερα της συσκευής! Αυτό σημαίνει πως είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών! Άλλωστε  φαίνεται πως έχουν επεξεργαστεί από Photoshop στο EXIF!

lg g pro 2 exif

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.