Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι το LG G Pad 8,3 Google Play Edition έρχεται με Android 4.4.2. Αυτό το tablet, μαζί με το HTC One G Play Edition πήραν το πολυπόθητο update μόλις χθες. Η αναβάθμιση ήταν Over The Air δηλαδή έγινε κατευθείαν στη τη συσκευή.

LG G Pad

Οι κάτοχοι του LG G Pad θα προσέξουν ότι το update σε 4.4.2 δεν έφερε ουσιαστικές αλλαγές παρά μόνο διόρθωσε κάποια bugs στο λειτουργικό και βελτίωσε ελάχιστα το γραφικό στα σημεία. Το μέγεθος της αναβάθμισης ήταν 53mb. Ενώ μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση λειτουργικό στο μενού των ρυθμίσεων.

HTC-One-Android-4.4-SFR

Το Android 4.4.1 μόλις πρόσφατα ήρθε στο Nexus 5 και στο Nexus 10. Η σημαντικότερη αλλαγή σ’αυτο ήταν κυρίως βελτιώσεις στην κάμερα. Η αναβάθμιση σε 4.4.2 πρόκειται να διορθώσει κάποια προβλήματα που είχε το Nexus όσο αναφορά τα SMS και αφαιρεί την λειτουργία App Ops. Αυτό ήταν μια λειτουργία του Android μέχρι και την έκδοση 4.3 όπου επέτρεπε στους χρήστες να ελέγχουν καλύτερα τι πρόσβαση έχουν οι εφαρμογές με τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

 

Με το G Pad και το HTC One να αναβαθμίζονται περιμένουμε και νέα από για την έκδοση G Play Edition του Galaxy S4 της Samsung.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.