To LG G Flex φημολογείται πως θα είναι το τηλέφωνο της εταιρίας με κυρτή οθόνη που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Η συσκευή θα έρθει μετά το Samsung Galaxy Round που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, επίσης με κυρτή οθόνη.

Renders του LG G Flex, διέρρευσαν, παρουσιάζοντας μια συσκευής με εντελώς διαφορετική προσέγγιση από αυτή της Samsung. Η συσκευή λυγίζει από πάνω προς τα κάτω. Η οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, θα είναι 6 ιντσών, ενώ η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία. Τα Renders έρχονται να επιβεβαιώσουν το σκίτσο που είχαμε δει την περασμένη εβδομάδα.

Η συσκευή δεν θα είναι εύκαμπτη, αν και η οθόνη θα είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα απέχουμε 1-2 χρόνια μέχρι να έχουμε εύκαμπτες μπαταρίες και chipsets. Οι εύκαμπτες οθόνες είναι το πρώτο βήμα προς τις ολοκληρωτικά εύκαμπτες συσκευές!