Εχθές είδαμε πως η Samsung και η LG, θα ανακοινώσουν συσκευές με εύκαμπτες οθόνες μέσα στον μήνα. Το φημολογούμενο όνομα της συσκευής που σκοπεύει να ανακοινώσει η LG ακουγόταν πως θα είναι το LG Z ή LG Z1. Από ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει (και καλά κάνει, γιατί θα φαινόταν πως αντιγράφει την Sony. Έτσι λοιπόν η πρόταση της LG στις εύκαμπτες οθόνες θα ονομάζεται LG G Flex, που ομολογουμένως κολλάει καλύτερα, καθώς η κορεάτες βάζουν το G σε όλες τους τις ναυαρχίδες εδώ και καιρό.

Ο επεξεργαστής της του LG G Flex θα είναι ο Snapdragon 800 ενώ η οθόνη θα είναι 6 ιντσών, κυρτή με την καμπύλη στην μέση της συσκευή. Φυσικά σαν εύκαμπτή η οθόνη θα είναι και άθραυστη.  Η καμπύλη στην οθόνη επίσης, θα αγκαλιάζει το πρόσωπό μας όταν κάνουμε κλήσεις. Ένα σχέδιο της συσκευής μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

LG G Flex

Η συσκευή ακούσαμε εχθές πως θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι νέες πληροφορίες μιλάνε όμως για Νοέμβρη, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή.

Οι ελπίδες μας να δούμε κινητό με εύκαμπτη οθόνη την επόμενη εβδομάδα, εναποτίθενται στην Samsung, που αναμένεται να ανακοινώσει μια έκδοση του Galaxy Note 3 με εύκαμπτη οθόνη, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία YOUM που ανακοίνωσε στις αρχές του έτους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.