Πριν δυο μέρες μάθαμε πως το LG G Flex, έρχεται στην Ευρώπη, αλλά δεν είχαμε ενημέρωση για την τιμή της συσκευής και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του. Στην αμερικάνικη αγορά η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στα $300 με συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει πως στην Ευρώπη δεν θα το δούμε σε χαμηλή τιμή.

lg g flex

Το εύκαμπτο – κυρτό Phablet της LG έκανε την εμφάνισή του σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα με ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Φεβρουαρίου.  Στο Carphone Warehouse της Μ. Βρετανίας εμφανίστηκε στις £50 με συμβόλαιο και πάγιο στις £57 (στην Ο2). Χωρίς συμβόλαιο όμως η τιμή είναι αρκετά τσουχτερή αφού το Amazon ζητάει £590 (€720), ενώ η Expansys ζητάει £690 (€843).

Το G Flex εμφανίστηκε επίσης και στην Γερμανία, με το Amazon.de να ζητάει €850 και το Noteboolsbillinger €900. Τέλος στο γαλλικό Amazon η τιμή φτάνει τα €750.

Η τιμή της συσκευής για την χώρα μας δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αλλά αναμένεται να έρθει στα μέρη μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Κάντε λιγάκι υπομονή, αφού σύντομα θα έχουμε την συσκευή στα χέρια μας για αναλυτικό review!

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.