Skip to content

Το LG G Flex 2 θα έρχεται με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με τον evleaks

Δημήτρης Καπατσώρης
Δημήτρης Καπατσώρης
Κοινοποίηση:
Το LG G Flex 2 θα έρχεται με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με τον evleaks

Μόλις χθες ο γνωστός μας evleaks ανέβασε ένα post στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου μας αποκαλύπτει ότι η συνέχεια του LG G Flex αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον αγαπητό μας leaker το επόμενο LG G Flex 2 θα ενσωματώνει ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό εκτός της πίσω πλευράς που “αυτοιαίνεται” από της γρατζουνιές.

LG G Flex (2)

Αναρωτιόμαστε με τι μπορεί να έρχεται το νέο LG G Flex 2. Στο τέλος του χρόνου που μας πέρασε είχαμε ακούσει ότι η συσκευή θα μπορεί να λυγίσει μέχρι 90 μοίρες. Παράλληλα το G Flex 2 μπορεί να διαθέτει οθόνη ανάλυσής 1080 x 1920 ή να έρχεται με οθόνη μικρότερη των 6 ιντσών απ’ οτι το αρχικό του μοντέλο το αρχικό μοντέλο.

Ο παρόν συνδυασμός οθόνης του Flex είναι 6″, ανάλυσης 720 x 1280 πυκνότητας pixel 245 ppi. Αν η LG πάει σε μία οθόνη 1080p με 6″, ο συνδυασμός θα είναι παρόμοιος με την οθόνη του Nokia Lumia 1520 όπου αγγίζει τα 368 ppi. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο και μένουμε στη δήλωση για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Εσείς μαντεύετε τι μπορεί να ναι;

 

 

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Καπατσώρης

Δημήτρης Καπατσώρης

Μηχανολόγος Μηχανικός με εκτενείς γνώσεις σε PC και Mac. Εθισμένος στα gadgets, smartphones και οτιδήποτε "ηλεκτρονικό". Στον ελεύθερο του χρόνο προσπαθεί να μην feedάρει στο League of Legends.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.