Ακολουθώντας τα χνάρια της Google και της Samsung, η LG δημοσίευσε το δικό της δελτίο ασφαλείας, όπου η νοτιοκορεατική εταιρεία θα δημοσιεύσει ενημερώσεις σχετικά με θέματα ασφάλειας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

lg-logo-3598

Αυτή τη στιγμή η σελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με την έκδοση ασφαλείας του Μαΐου μαζί με ένα link που παραπέμπει στο δελτίο ασφαλείας της Google. Τα θέματα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη σοβαρότητα: Κρίσιμη, Υψηλή, Μέτρια, και Χαμηλή. Υπάρχει ακόμη και ένα τμήμα που απαριθμεί θέματα που αφορούν αποκλειστικά τις συσκευές της LG.

Είναι σημαντικό που εταιρείες παίρνουν στα σοβαρά πλέον την ασφάλεια των συσκευών, παρέχοντας ενημερώσεις ασφαλείας στους χρήστες και ελπίζουμε πως σύντομα θα μπουν κι άλλοι κατασκευαστές στο αγώνα αυτό.

Πηγή | Via

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • LG
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροVampyr: Δημοσιεύτηκε το νέο Trailer
Επόμενο άρθροTCL Flash Plus 2: Με Helio P10 και 3GB RAM στα €158!!!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ