Εχθές, ενώ τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην παρουσίαση του LG G3, με την φοβερή οθόνη του των 5.5 ιντσών με ανάλυση 2Κ, η εταιρία πραγματοποιούσε δεύτερη εκδήλωση στην Seoul.

LG-G-flex-2

Σε αυτή την εκδήλωση η εταιρία πέρα από την ανακοίνωση του LG G3, μοιράστηκε και τα σχέδιά της για το LG G Flex 2 και το LG Vu 4, με τις δύο συσκευές να αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα το δεύτερο μισό του 2014.

Ο master των διαρροών @evleaks μας έχει πει ήδη πως το G Flex 2 θα είναι καινοτόμο και πως θα φέρει καλύτερη εύκαμπτη οθόνη και πιο εξελιγμένο αυτοιάσιμο πίσω μέρος το Q1 2013. Από ότι φαίνεται η LG θέλει να προλάβει την περίοδο των εορτών για την Κορέα, οπότε και θα κυκλοφορήσει το LG G Flex 2 λίγο πιο νωρίς στην πατρίδα της, με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί στις αρχές του 2015, όπως υπέδειξε ο evleaks.

lg g3 day

Τα LG Vu, γνωστά και ως πλακάκια μπάνιου, δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στην παγκόσμια αγορά, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται πως πουλάνε καλά στην Κορέα, ώστε η εταιρία να βγάλει το 4ο Vu.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες γύρω από το LG G Flex 2. Το περιμένουμε όμως με ανυπομονησία.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.