Η LG μαζί με το LG G5 παρουσίασε και διάφορα add-on αξεσουάρ τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να τοποθετούνται στην modular υποδοχή της συσκευής. Για τους οπαδούς της φωτογραφίας η LG κατασκεύασε το LG Cam Plus, που θα δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο κατά την χρήση της κάμερας του LG G5.

Το LG Cam Plus προσφέρει στο LG G5 ένα κουμπί για κλείστρο, stop & play λειτουργίες, καθώς και έναν τροχό για να κάνουμε ζουμ.

Το Techmaniacs.gr βρίσκεται φέτος στην MWC 2016 στην Βαρκελώνη. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το LG Cam Plus πάνω στο LG G5. Σας ετοίμασε λοιπόν ένα Hands on Preview βίντεο για να το δείτε και εσείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG G5: Το G5, ο modular σχεδιασμός και οι καινοτόμοι “φίλοι του”!
Επόμενο άρθροLG G5: Ελληνικό Hands on Preview βίντεο [MWC 2016]
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ