Το νέο κουαρτέτο των smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG έχει ανακοινωθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου, λίγο πριν από την MWC 2015. Τώρα, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός ανακοίνωσε την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς, των Magna, Spirit, Leon και Joy. Από τα τέσσερα μόνο τα τρία – Magna, Spirit και Leon – θα προσφέρουν δυνατότητα επικοινωνίας με δίκτυα 3G και LTE. Για να διαφοροποιούνται οι εκδόσεις LTE από τις απλές, το πίσω μέρος αυτών θα είναι μεταλλικό.

LG New Mid-range Smartphones_4

Το πιο δυνατό από τα τέσσερα smartphone είναι το LG Magna, το οποίο διαθέτει οθόνη ανάλυσης HD στις 5 ίντσες, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικό, 8MP βασική κάμερα και 5MP μπροστινή κάμερα για ποιοτικές λήψεις, Android 5.0 Lollipop με το UI της LG και τέλος μπαταρία 2.540 mAh. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz και ταχύτητες δικτύου έως 21Mbps HSPA+, ενώ το LTE μοντέλο διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz με Cat. 4 LTE.

Το LG Spirit έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Magna, αλλά διαφέρει στο μέγεθος της οθόνης το οποίο μειώνεται στις 4.7 ίντσες αλλά και μικρότερη μπαταρία της τάξεως των 2,100 mAh. Σε ορισμένες αγορές όμως το Spirit θα κυκλοφορήσει με 5MP βασική κάμερα και 1MP δευτερεύουσα.

Το LG Leon διαθέτει τις επιλογές SoC που διαθέτει και το Spirit αλλά διαφέρει στην οθόνη και στην μπροστινή κάμερα, καθώς είναι στις 4.5 ίντσες με ανάλυση FWVGA  και η μπροστινή κάμερα είναι ανάλυσης VGA. Ακόμη θα διαθέτει μπαταρία 1,900 mAh.

Τέλος, το λιγότερο δυνατό LG Joy θα έρχεται με Android 4.4, οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA και πάχος 11.9mm. Την επεξεργαστική ισχύ θα του την παρέχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής και από RAM θα έχει μόλις 512MB ενώ σε αποθηκευτικό χώρο θα διαθέτει 4GB. Η κάμερα είναι 5MP χωρίς δυνατότητα εστίασης, αλλά θα διαθέτει και μπροστινή ανάλυσης VGA ενώ η μπαταρία είναι ίδια με αυτή του LG Leon με 1,900 mAh.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.