Η LG ανακοίνωσε πριν λίγο ένα κάπως διαφορετικό smartphone με το όνομα LG AKA. Η συσκευή έχει μάτια που δεν καλύπτονται από την θήκη του και που επιτρέπουν στον χρήστη να συνάψει μια πιο συναισθηματική σχέση με την συσκευή του.

Θα βρείτε 4 AKAs σε διαφορετικά χρώματα, το κάθε ένα με την δική του προσωπικότητα. Ο Eggy είναι κίτρινος και ερωτεύεται εύκολα, ο Wooky είναι λευκός και είναι λίγο τραμπούκος,  YoYo είναι ροζ και δεν μπορεί να διατηρήσει την δίαιτά της και ο Soul είναι μαύρος και αγαπάει την μουσική. Οι συσκευές σύμφωνα με την ιστορία είναι εξωγήινοι εφεύρεση.

LG AKA

Ας δούμε και τα χαρακτηριστικά τους, που δεν είναι καθόλου άσχημα. Κατατάσσονται στην μεσαία κατηγορία συσκευών και έχουν οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 720p. Στο εσωτερικό τους έχουν τετραπύρινο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz και από μνήμη έχουν 1.5GB RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB, επεκτάσιμος με microSD.  Από κάμερα έχουμε 8MP και 2P εμπρόσθια. Η συσκευή τρέχει Android 5.5 KitKat, συνδέεται σε δίκτυα LTE και έχει μπαταρία 2,610mAh.

Η κάμερα έχει Laser AF και τα πλήκτρα εκκίνησης και ρύθμισης της έντασης του ήχου βρίσκονται παραδοσιακά στο πίσω μέρος της συσκευής. Τα μάτια του AKA αλληλεπιδρούν με τον χρήστη σαν ειδοποιήσεις. Ζαλίζονται όταν κουνάτε το τηλέφωνο, κοιτάνε προς τα κάτω αν πρέπει να βγάλετε την συσκευή από την θήκη και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τα συναισθήματα που θέλουν να δηλώσουν.

Υπάρχει και η επιλογή να αλλάξουμε θήκες που έρχονται σε διαφορετικά χρώματα όπως και να αλλάξετε προσωπικότητες AKA. Επίσης θα μπορείτε να αγοράσετε άλλα αξεσουάρ στο μέλλον, τα οποία θα αλληλεπιδρούν με τα AKAs σας.

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Κορέα στην τιμή των KRW 500.000 (€367), ενώ δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά.

LG AKA

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.