Κυκλοφορούν leaks για τα Xiaomi 15 εδώ και λίγο καιρό. Κάποιες πηγές δηλώνουν ότι το βασικό μοντέλο θα μπορούσε να είναι εξίσου εύκολο στη μεταφορά με τον προκάτοχο του. Τώρα, ο tipster Smart Pikachu δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες στο Weibo.

Ο leaker υποστήριξε ότι τόσο το μικρό όσο και το μεγάλο μοντέλο (απλό και Pro) θα διαθέτουν μπαταρίες με χωρητικότητα τουλάχιστον 5.000mAh. Αυτό θα ήταν μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση σε σχέση με την μπαταρία των 4.610mAh του 14.

Μια μπαταρία 5.000mAh+ θα ήταν μεγάλη υπόθεση για τα Xiaomi 15, καθώς τα 14 έχουν ένα σχετικά μικρό σώμα. Πιστεύεται ότι η Xiaomi θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική ως προς το μέγεθος στη σειρά 15. Ο leaker ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι η εταιρεία δοκιμάζει κύρια κάμερα με μεταβλητό διάφραγμα για το βασικό μοντέλο.

Η συντριπτική πλειονότητα των smartphone διαθέτει κάμερες με σταθερό διάφραγμα, αλλά ένα ρυθμιζόμενο διάφραγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν σε ένα στενό διάφραγμα για ένα ρηχό εφέ βάθους πεδίου, ή σε ένα ευρύτερο διάφραγμα για βελτιωμένες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και βαθύ βάθος πεδίου.

Ένα μεταβλητό διάφραγμα είναι επίσης βολικό για μεγάλους αισθητήρες καμερών, οι οποίοι συχνά δυσκολεύονται να εστιάσουν σε κοντινά θέματα. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε τα Xiaomi 15 να έχουν μεγαλύτερη μπαταρία και το απλό κύρια κάμερα με μεταβλητό διάφραγμα. Αυτές οι δύο προσθήκες θα βοηθούσαν σίγουρα τα τηλέφωνα να ξεχωρίσουν από τους αντιπάλους τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.