Η Lenovo ανακοίνωσε το Z6 Pro ύστερα από μεγάλη εμπορική καμπάνια, εστιάζοντας στον τομέα της κάμερας και στα διάφορα modes με τα οποία αυτή εξοπλίζεται. Ωστόσο όμως, το DxOMark δεν έχει την ίδια γνώμη, με τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά για μια τέτοια συσκευή. Σημείωσε 95 σκορ συνολικά, 103 για τη φωτογραφία και 79 για τα βίντεο.

Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά το score, θα διαπιστώσουμε ότι η εγγραφή video είναι αυτή η οποία τραβά προς τα κάτω τη βαθμολογία, για μια κατά τα άλλα πολύ καλή κάμερα. Το stabilization δεν είναι και τόσο καλό και με 4 κάμερες, εύκολα θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος, ότι τουλάχιστον μια από αυτές θα έχει σωστό OIS. Μόνο ο 2MP αισθητήρας και σίγουρα δεν μπορεί να αγγίξει τον ανταγωνισμό.

Ο telephoto ανταποκρίνεται το ίδιο απογοητευτικά, με το σκορ των 43 βαθμών να μην φθάνει τα επίπεδα flagship ποιότητας. Το Dynamic range κακό, ενώ το συνολικό σκορ των 95 δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί τόσο κακό, αλλά με τόσα τηλέφωνα να έχουν εξεταστεί από την ομάδα του DxOMark, το Lenovo Z6 Pro είναι λίγο καλύτερο από το iPhone 8 Plus, αλλά όχι από το OnePlus 6, δυο τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν πάνω από 12 μήνες πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.