Η Lenovo βρίσκεται σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο για να παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα στην Lenovo Tech World. Μετά την ανακοίνωση του πρώτο smartphone με υποστήριξη Google Tango, η εταιρεία αποχαιρέτησε την σειρά Moto X, αντικαθιστώντας την όπως αναμενόταν με τα νέα Moto Z.

Moto+Z+Droid+gallery+4

Τα νέα Moto Z και Moto Z force είναι επίσημα πλέον και έρχονται με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Οι δύο νέες συσκευές έχουν την δυνατότητα να φοράνε σαν καπάκι ειδικά modules, τα οποία η εταιρεία ονομάζει MotoMods και προσφέρουν στην συσκευή νέες δυνατότητες. Τα MotoMods θυμίζουν τα modules της LG με το LG G5, ωστόσο στα νέα Moto Z δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί η συσκευή για να λειτουργήσουν.

header-moto-z-2

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Moto Z και το Moto Z force είναι ένα πολύ ισχυρά τηλέφωνα, με χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς. Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ο Snapdragon 820 επεξεργαστής σε συνδυασμό με 4GB RAM και 32GB/64GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά και USB Type-c θύρα. Θα είναι σε θέση να τρέξουν τα πάντα τέλεια, αυτό είναι σίγουρο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν διαθέτουν θύρα 3,5 jack για ακουστικά, η Lenovo όμως έχει τοποθετήσει έναν ειδικό αντάπτορα μέσα στο κουτί τους.

Moto-Z-photos

Η διαφορά του Moto Z με το Moto Z force είναι αρχικά στην οθόνη. Το Moto Z είναι στις 5,2 ίντσες, ενώ το Moto Z  force, στις 5,5 ίντσες και φοράει ShatterShield γυαλί που το κάνει άθραυστο σε οποιαδήποτε πτώση. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερη μπαταρία 3500mAh, ενώ το απλό Moto Z διαθέτει μία στα 2600mAh.

Moto-Z-photos3

Η πίσω κάμερα του Moto Z είναι στα 13 MP με λέιζερ για γρηγορότερη αυτόματη εστίαση, διαθέτει επίσης οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και LED flash δύο τόνων. Από την άλλη, η κάμερα του Moto Z force είναι στα 21 MP με f/1.8 διάφραγμα και αυτόματη εστίαση με ανίχνευσης φάσης, διατηρώντας παράλληλα το autofocus λέιζερ και τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας του Moto Z. Η μπροστινή κάμερα και στις δύο συσκευές είναι ευρυγώνια στα 5MP.

Moto-Z-photos2

Το κύριο selling point των δύο συσκευών Moto Ζ είναι υποστήριξή των νέων MotoMods. Όπως προαναφέραμε, αυτά είναι ειδικά καπάκια που απλά κουμπώνουν πάνω στην πλάτη της συσκευής, με την βοήθεια των 16 μαγνητικών pins που διαθέτουν στο κάτω μέρος τους τα Moto Ζ και Moto Ζ force. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά μπορείτε να μάθετε στο σχετικό άρθρο από ΕΔΩ.

Οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα την τιμολόγηση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.