Σήμερα κάναμε την καθιερωμένη βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα και πέσαμε πάνω σε μια ενδιαφέρουσα συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Ο λόγος για το Lenovo K80M, που το βρήκαμε στο GearBest, στην τιμή των €168. Τι έχει όμως αυτή η συσκευή και τράβηξε την προσοχή μας;

lenovo k80m (1)

Η συσκευή έχει οθόνη 5.5 ίντσες, τεχνολογίας IPS LCD με ανάλυση 1080p. Η τεχνολογία της οθόνης, μας εγγυάται πολύ καλές γωνίες θέασης και αρκετά ρεαλιστικά χρώματα. Η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 401ppi, που είναι εξαιρετικά.

lenovo k80m (2)

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Intel Z3560, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.8GHz, που θα σας προσφέρουν αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να τρέξετε ότι και αν θελήσετε. To εξαιρετικό όμως είναι πως έχουμε 4GB RAM, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε συσκευές με τόσο χαμηλή τιμή. Η εταιρία όμως δεν σταματάει εδώ, και μας προσφέρει απλόχερα χαρακτηριστικά, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ειναι στα 64GB.

lenovo k80m (3)

Στο θέμα της κάμερας θα βρούμε 13MP οπίσθια κάμερα, με Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας και διάφραγμα f/2.2. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 5MP, που είναι υπεραρκετός για να βγάζουμε την αφεντομουτσουνάρα μας.

lenovo k80m (4)

Αν όλα τα παραπάνω δεν σας φαίνονται αρκετά τότε να σας πούμε πως η συσκευή διαθέτει τεράστια μπαταρία 4.000mAh, που θα σας παρέχει πολύ μεγάλη αυτονομία, που ανάλογα με την χρήση σας μπορεί να ξεπεράσει και τις δύο μέρες. Τέλος το Lenovo K80Μ τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Lenovo K80M

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαβάζοντας το άρθρο και σαν πιστός της Motorola (motto g 2, motto e ) θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το Lenovo K80M, γιατί διάβασα το άρθρο κάπως αργά .Με μια συνοπτική έρευνα το βρίσκω στην Ελλάδα στα 229,00 €, από το gearbest στα $176.99 με free shipping , για τον εκτελωνισμό πόσα θα πληρώσω; αξίζει τον κόπο ; είναι συμβατό με όλα τα Ελληνικά – ευρωπαϊκά δεδομένα; ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ