Η Lenovo βρίσκεται στην IFA 2022 και επιδεικνύει μια ολόκληρη σειρά από υπολογιστές, tablet, ακόμη και ένα ζευγάρι γυαλιά VR, αλλά το νεότερο μοντέλο IdeaPad 5i σπάει ένα νέο φράγμα και μας δίνει μια οθόνη 16 ιντσών 120Hz.

Το Lenovo IdeaPad 5i Chromebook (16.7″) διατίθεται στην αγορά ως “one for all” φορητός υπολογιστής για κάθε χρήστη, από παιδιά που θέλουν να κάνουν την εργασία τους και γονείς που εργάζονται από το σπίτι, μέχρι οποιονδήποτε θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει βλέποντας stream των πιο πρόσφατων ταινιών και εκπομπών στη μεγάλη 2.5K οθόνη.

Μπορεί τα 120Hz να λέγεται ότι κάνουν το περιεχόμενο βίντεο να φαίνεται πιο ομαλό, αλλά εκεί που τα 120Hz σε ένα Chromebook θα έλαμπαν πραγματικά είναι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού – αν και αυτή είναι η μοναδική περίπτωση χρήσης για την οποία δεν έχει κατασκευαστεί αυτό το premium Chromebook.

Ενώ μπορείτε να παίξετε εξαιρετικά παιχνίδια Android στο Lenovo IdeaPad 5i Chromebook, έρχεται μόνο με Pentium 8505 ή Intel Core i3 12ης γενιάς που δεν επιτρέπουν την αναπαραγωγή απαιτητικών παιχνιδιών μέσω Steam – όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο στο Chrome OS.

Ως συσκευή σχεδιασμένη για εργασία και αναψυχή, το IdeaPad 5i Chromebook θα μπορούσε να είναι αρκετά ικανό, ειδικά αν η ποιότητα της οθόνης είναι πιο σημαντική για κάποιον από την αλληλεπίδραση αφής και είναι διατεθειμένος να δώσει 549 ευρώ για την i3 έκδοση με τα 8GB μνήμη RAM.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, το Lenovo IdeaPad 5i Chromebook έρχεται με αυτονομία έως 12 ώρες, στερεοφωνικά ηχεία, θύρες USB-C και USB-A, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και αριθμητικό πληκτρολόγιο, και άλλα λιγότερο σημαντικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.