Ξεκίνησε η πιο δυναμική περίοδος του φθινοπώρου. Σήμερα έχουμε την παρουσίαση των Xiaomi Mi 10T και Google Pixel 5 / 4a 5G, και φυσικά θα καλύψουμε και τα δύο events. Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση είναι η παρουσίαση των iPhone 12 που περιμένουμε να γίνει στις 13 Οκτωβρίου.

Πηγές αναφέρουν ότι οι πρώτες αποστολές των iPhone 12 θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και ήδη η παραγωγή έχει μείνει πολύ πίσω λόγο του κορονοϊού. Πρόσφατα υπάλληλοι της Foxconn δήλωσαν ότι η εταιρεία αναγκάστηκε να αυξήσει τις υπερωρίες και να λειτουργεί 24/7 για να προλάβει το deadline. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με την ίδια τη Foxconn, οι παραπάνω αναφορές δεν έχουν καμία βάση, διότι δεν έχει αναγκάσει κανέναν να δουλεύει υπερωρίες και δεν έχει βάλει σε ρυθμό 24ωρης παραγωγής κανένα εργοστάσιο. Βέβαια, το παρελθόν της εταιρείας δεν βοηθά στο να πιστέψουμε τα λεγόμενα της.

Όπως και να έχει, το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι οι ισχυρισμοί δύο εργαζομένων και η δήλωση μιας εταιρείας. Δύσκολα βγάζεις άκρη. Από την άλλη, θα μπορούσε οι υπάλληλοι να λένε την αλήθεια, γιατί πολύ απλά iPhone 12 είναι αυτά και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους.

Ίσως δεν μάθουμε ποτέ την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.